MoniNaiset Tarinat - "Three musical Stories of Three Women from Different Backgrounds and Faiths"

"MoniNaiset Tarinat" tuo käsinkosketeltavaa musiikkia ja tanssia kolmen vahvan naisen tulkitsemana ja avaa yhteyttä eri uskontojen ja kulttuurien välille.

 

Kolme vahvaa naisartistia Jenny Liebkind, Reeta Vestman ja Haza Hajipoori avaavat vuorovaikutuksellisessa konsertissa musiikin ja tanssin keinoin yhteyttä eri uskontojen ja kulttuurien välillä.  

Konsertin jälkeen on mahdollista järjestää paneelikeskustelu MoniNaiset Tarinat-työryhmän kanssa liittyen uskontoihin ja eri kulttuureihin Suomessa naisten näkökulmasta.

 

"MoniNaiset":

 

Jenny Liebkind on palkittu suomenjuutalainen juutalaiseen musiikkiin perehtynyt laulaja, musikaalinäyttelijä ja laulunopettaja, joka on kiertänyt ympäri maailmaa juutalaisen musiikin yhtyeensä SHEINE ITE:n kanssa. Parhaillaan hän tekee merkittävää roolia juutalaisyhteisöstä kertovassa musikaalissa Viulunsoittaja katolla Kuopion kaupunginteatterissa.

 

Reeta Vestman on Lontoon Royal Academy of Music:sta valmistunut laulaja, joka on tuttu Husky Rescuesta, Gospel-musiikista ja teatterin lavoilta. Hän lauloi myös Kaartin Combon solistina Presidentin linnassa viime Itsenäisyyspäivänä.

 

Haza Hajipoori on tunnettu tanssija monien huippuartistien taustalta kuten esimerkiksi Antti Tuiskun. Hän voitti Dance-tanssikilpailun vuonna 2012. Haza Irakissa syntynyt kurdi.

 

Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry on “MoniNaiset Tarinat” -produktion yhteistyökumppani ja mukana tuottamassa produktiota.

 

Kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokus ry:n toiminnanjohtaja

Satu Mustonen tel. +358 40 826 7777